Ισόπαλο 2-2 το θρίλερ της Λεωφόρου

Ισόπαλο 2-2 το θρίλερ της Λεωφόρου

Χιτσκοκικό φινάλε είχε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη για την 16η αγωνιστική της Super League. Το τελικό 2-2 χαροποίησε τους «ακρίτες», οι οποίοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Κάστρο, αλλά με μεγάλη εμφάνιση στην επανάληψη οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή. Ο Μπουζούκης ισοφάρισε στο 48′ και ο Κολοβέτσιος στο 68′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Κάτσε στο 75′ είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η Ξάνθη δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει και στο τελευταίο λεπτό ο Κάστρο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα (89′ Κουλιμπαλί), Μουνιέ (60′ Βέργος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (72′ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρομμάτης, Κάτσε

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κοβάσεβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (70′ Μπαριέντος), Κάστρο, Σιλά, Μελιόπουλος (85′ Αλμέιδα), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (80′ Σαρπόνγκ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter