Ισόπαλο το ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Ισόπαλο το ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Φαλήρου. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν βαθμούς (1-1) με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά να μην μπορούν να φτάνουν στη νίκη.

O Δικέφαλος με γκολ του Ινγκασον στο 29’ προηγήθηκε στο μεγάλο παιχνίδι με 1-0. Στο πρώτο μέρος ο αγώνας δεν είχε φάσεις και ήταν μέτριος ποιοτικά. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν με τον Βαλμπουενά (64’), ο οποίος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα (ανατροπή Ποντένσε από Γιαννούλη).

«Είναι πικρή η γεύση που μας μένει γιατί κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως από το 15 και μετά κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας κόστισαν. Από την ισοφάριση και μετά υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε περισσότερο το αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι κάναμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο συμπατριώτης του τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, είπε:

 «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον Ολυμπιακό, ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ή ομάδα μου ήταν καλύτερη, είχαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για το 2-0. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, μας πίεσε, έπαιξε καλά, μας έσπρωξε προς την εστία μας στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια και στις τρεις ομάδες. Πρώτα από όλα στην ομάδα μου, μετά στον Ολυμπιακό αλλά και στον διαιτητή».

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης (60′ Καμαρά), Γκιγέρμε, Βαλμπουενά (66′ Γκερέρο), Μασούρας (41′ Σουντανί), Ποντένσε, Ελ Αραμπί

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (66′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ (82′ Πέλκας), Σβιντέρσκι (66′ Άκπομ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter