Ισόπαλο το ντέρμπι στο πόλο: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-13

Ισόπαλο το ντέρμπι στο πόλο: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-13

Με γκολ του Γκιουβέτση σε νεκρό χρόνο η Βουλιαγμένη ισοφάρισε τον Ολυμπιακό (13-13) και του «έσπασε» το απόλυτο σερί νικών που είχε στο πρωτάθλημα. 

Στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τρία τέρματα στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου, ωστόσο η γηπεδούχος ομάδας κατάφερε να σταθεί όρθια και στέρησε από την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ολυμπιακός στην ουσία έχασε το σερί νικών που είχε «χτίσει» μέσα από τα χέρια του. Το παιχνίδι ήθελε 10 δεύτερα να ολοκληρωθεί και οι παίκτες του είχαν την μπάλα στην κατοχή τους. Δεν εκδήλωσαν όμως επίθεση, ο Γκιουβέτσης έκλεψε την μπάλα, σκόραρε και ισοφάρισε τους νταμπλούχους.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε δυνατά το ντέρμπι. Προηγήθηκε με 8-5, όμως ισοφαρίστηκε σε 9-9. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-12 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γούνα. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά των τριών τερμάτων μέχρι το 10-13 και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γενηδουνιά. Σε εκείνο το σημείο η Βουλιαγμένη αντέδρασε και με Καλογερόπουλο, Κουρούβανη μείωσε σε 12-13. Και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τον Γκιουβέτση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter