Ισόπαλο το ντέρμπι της Λεωφόρου (ΠΑΟ – ΑΕΚ 1-1), χαμένοι οι «πράσινοι» που έχουν κολλήσει στην 5η θέση

Ισόπαλο το ντέρμπι της Λεωφόρου (ΠΑΟ – ΑΕΚ 1-1), χαμένοι οι «πράσινοι» που έχουν κολλήσει στην 5η θέση

Ο Παναθηναϊκός έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το «τριφύλλι» προηγήθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου με αντίπαλο την ΑΕΚ, όμως τελευταίος «μίλησε» ο Λιβάι Γκαρσία που ισοφάρισε για λογαριασμό της Ενωσης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά, δεν είχε φάσεις και οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι πράσινοι επιθετικά δεν είχαν λύσεις και από την ΑΕΚ ήταν μπλοκαρισμένοι οι Γκαρσία, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ.

Η πρώτη τελική έγινε στο 14’ με δυνατό σουτ του Μολό, ενώ στο 19’ ο Διούδης απέκρουσε σουτ του Σιμάνσκι.

Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στην δεύτερη τελική του. Στο 58’ ο Βέλεθ βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Ενωσης και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη (1-0).

Η… απάντηση για την ΑΕΚ ήρθε στο 73’. Ο Σιμάνσκι έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, πάσαρε στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε (1-1).

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 90’, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε την προβολή του Νιας. Με το 1-1 ο Παναθηναϊκός παρέμεινε κολλημένος στην 5η θέση της βαθμολογίας.

O Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αλεξανδρόπουλο, Ενγκμπακοτό, Μαουρίσιο, Μολό, Κρίστισιτς, Λόπες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (85’ Βιγιαφάνιες), Μαουρίσιο, Καμπετσής, Ενγκμπακοτό (78’ Καρλίτος), Ιωαννίδης (78’ Χατζηγιοβάνης).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (67’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (91’ Χριστόπουλος).

**Στις εξέδρες της Λεωφόρου βρέθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σχιπ, ο οποίος τσέκαρε τους διεθνείς των δύο ομάδων ενόψει των κλήσεων για τα παιχνίδια του Μαρτίου. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter