Ισόπαλοι δίχως τέρματα Άρης και ΠΑΟΚ

Ισόπαλοι δίχως τέρματα Άρης και ΠΑΟΚ

Άρης και ΠΑΟΚ ήρθαν 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα ματς που δεν είχε… τρελό ρυθμό ενώ στο τέλος υπήρξε και αρκετή ένταση. Μάλιστα αποβλήθηκαν οι Νταμπό και Ελ Καντουρί, ενώ δόθηκαν και αρκετές κίτρινες κάρτες.

Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς ενώ ο Άρης έχει 4 βαθμούς, μιας και προερχόταν από την ήττα με τον Παναιτωλικό.

Το ματς

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για τον Δικέφαλο. Στο 3’ ο Τσαούσης γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Τόμας την πάσαρε στον Νάρεϊ, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτάρσκι.

Στο 7’ ο Ματέο Γκαρσία έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση.

Στο 27’ ο Νάρεϊ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κέρδισε την κεφαλιά, ήταν όμως άστοχος.

Στο 35’ σουτ του Μαντσίνι απέκρουσε ο Κοτάρσκι και στο επόμενο λεπτό απείλησε ο Ντουκουρέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουέστα πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε προβολή του Τόμας στο 49’, ενώ στο 52’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Εμπακατά από τον Κουλιεράκη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γκρέι με τον Κοτάρσκι να πέφτει στην αριστερή γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.  Ο Κροάτης τερματοφύλακας στο 54’ πραγματοποίησε άλλη μία εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μαντσίνι.

Στη συνέχεια έπεσε αρκετά ο ρυθμός της αναμέτρησης ενώ ήταν έντονη και η βροχή με αποτέλεσμα να μη προκύψει κάποια μεγάλη φάση. Πάντως, το ματς ολοκληρώθηκε με… ένταση, μιας και αποβλήθηκαν στην τελευταία φάση οι Νταμπό και Ελ Καντουρί.

Ο Γκοντίνο (Πορτογαλίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντιόπ, Τσαούση, Ντουκουρέ, Ίνγκασον και Κούρτιτς, ενώ κόκκινη κάρτα πήραν οι Νταμπό και Ελ Καντουρί.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιόπ (Νταμπό), Μαντσίνι (Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (Ιτούρμπε), Μανού Γκαρθία (Ζερβίνιο), Γκρέι (Πάλμα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (Βιεϊρίνια), Ντάντας (Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς (Ελ Καντουρί), Τόμας (Ολιβέιρα).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter