Ισοπεδωτικός ο Αστέρας, διέλυσε με 5-0 την Ξάνθη

Ισοπεδωτικός ο Αστέρας, διέλυσε με 5-0 την Ξάνθη

Tην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας της Ξάνθης με 5-0. Ο Μίλαν Ράσταβατς βρέθηκε απέναντι στην παλιά του ομάδα από την οποία απολύθηκε, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, και τη διέλυσε.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ με πλασέ του Σίτο μέσα από την περιοχή. Στο 21’ έγινε το 2-0 με τον Καπίγια με κεφαλιά ψαράκι μετά από ασίστ του Σίτο. Οι Αρκάδες πίεζαν για να πετύχουν και άλλα γκολ και στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοπέδωσαν την Ξάνθη. Στο 82’ ο Λουίς Φερνάντεθ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαράλες ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τασουλή από τον Τέρκι, ο οποίος αποβλήθηκε). Στο 95’ ο Καπίγια εκτέλεσε κόρνερ και ο Σουάρεθ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Βαλιέντε (76′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ματρικάρντι, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντεθ (90’+2′ Δουβίκας), Καπίγια, Σίτο (59′ Τασουλής), Μπαράλες.

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ, Μαλεζάς (66′ Μουλέν), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Φασίδης, Ντε Λούκας (35′ Μπαριέντος), Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Φοσέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter