Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ

Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ

Νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην Τούμπα και το πλήρωσε, αφού ο ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 ήδη από το πρώτο ημίχρονο και πήρε μια νίκη ψυχολογίας πριν τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου με τους «πράσινους», αλλά και βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με τον Μπουμάλ στο έκτο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα. Στο 18′ μετά από τραγικό λάθος του Διαμαντή Χουχούμη ο Ενρίκε βρέθηκε σε θέση βολής από την περιοχή και δεν λάθεψε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ουάρντα βγήκε μόνος του από τα δεξιά και βρήκε τον ξεμαρκάριστο Λέοβατς, ο οποίος σημείωσε το 2-0. Η αμυντικά αδράνεια των φιλοξενούμενων έκανε ξανά την εμφάνισή της στο 35′. Έπειτα από στημένη φάση η άμυνα του Παναθηναϊκού… κόλλησε, ο Μάτος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι γύρισε τη μπάλα και ο Σάκχοφ απλά την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 43′ ο ΠΑΟΚ είχε τριπλή ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, ωστόσο ο Στιλ δήλωσε «παρών». Ο Μπουμάλ στις καθυστερήσεις σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και ο ΠΑΟΚ έφταξε ξανά κοντά στο 4-0. Ο Κλάους γύρισε τη μπάλα επικίνδυνα, αλλά ο Σάκχοφ δεν την βρήκε όπως θα ήθελε. Οι «πράσινοι» είχαν δύο σουτ με Ρέις και Κλωναρίδη και ο Ουζουνίδης προσπαθώντας να αλλάξει τις ισορροπίες έβαλε τον Μαρινάκη στη θέση του Κλωναρίδη και άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3. Στο 64′ επιστράτευσε και τον Εμποκού, όμως ο «δικέφαλος» συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνος και να ελέγχει το ματς. Στο 69′ ο Πέλκας άφησε πίσω του τον Μέστο και σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 72′ ο Στιλ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μάτος, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία με τον Κλάους στο 77′. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν μέχρι τη λήξη την υπεροχή, φτάνοντας στην εύκολη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (82΄ Κίτσιου), Βαρέλα (56′ Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέο Μάτος, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε, Αθανασιάδης

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μέστο, Ρέις (82′ Μολέδο), Ζέκα, Βλαχοδήμος (64′ Εμποκού), Μπουμάλ, Μόλινς, Κλωναρίδης (55′ Μαρινάκης)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter