Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 71-58 στο ΟΑΚΑ

Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός  συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 71-58 στο ΟΑΚΑ

Ισοπεδωτικός μπροστά στο φάσμα μίας οδυνηρής εντός έδρας ήττας που θα χάριζε στον “αιώνιο αντίπαλο” το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 71-58 στο ΟΑΚΑ και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ σε 2-2. Πλέον, ο τίτλος θα κριθεί σε 40 λεπτά αγώνα.

Οι “πράσινοι” πήραν διαφορά 11 πόντων από το πρώτο ημίχρονο κιόλας (39-28) και εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση ενός αντιπάλου που έκανε πολύ εύκολα το λάθος όταν πιεζόταν.

Ο Νικ Καλάθης (14 πόντοι, 4 ασίστ) ήταν ο κορυφαίος αν και υπέφερε όλη τη μέρα από υψηλό πυρετό. Εξίσου καλά έπαιξαν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Τζέιμς Γκιστ, μπροστά σε ένα κοινό που αποθέωσε την ομάδα του δίχως ακρότητες.

Πριν την έναρξη του αγώνα, μάλιστα, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι διέσχισαν το παρκέ και κάθισαν στον πάγκο υπό την αιγίδα του Δηήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε στους 3 πόντους χωρίς καλάθι εντός παιδιάς, ενώ υπέπεσε σε 5 από τα 23 λάθη του Ολυμπιακού. Ο 5ος και τελευταίος τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (21.00) στο ΣΕΦ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καλάθης 14, Χαραλαμπόπουλος, Γκιστ 8, Γκέιμπριελ 5, Μπουρούσης 12, Φώτσης, Σίνγκλετον 14, Τζέιμς 13, Ρίβερς 3, Παππάς 2, Φελντέιν,

Ολυμπιακός: Γκριν 20, Μπιρτς 7, Γιανγκ 5, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 3, Αγραβάνης 2, Σπανούλης 3, Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης 3.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter