Ισπανία – Εισαγωγικές: Έβαλαν θέμα στην έκθεση τον Ντάισελμπλουμ, τα ποτά και τις γυναίκες!

Ισπανία – Εισαγωγικές: Έβαλαν θέμα στην έκθεση τον Ντάισελμπλουμ, τα ποτά και τις γυναίκες!

Αν μη τι άλλο, οι άνθρωποι του ευρωπαϊκού Νότου και χιούμορ έχουν και πολιτικοποιημένοι είναι. Και το δείχνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη με διάφορους τρόπους. 

Η είδηση που το επιβεβαιώνει έρχεται από την Ισπανία. Οι υποψήφιοι στη Βαλένθια, που επίσης δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις για τα Πανεπιστήμια, και διαγωνίστηκαν στη Γλώσσα (έκθεση) κλήθηκαν να σχολιάσουν τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι σε κάποιες χώρες του Νότου οι κάτοικοι ξοδεύουν τα χρήματά τους σε αλκοόλ και γυναίκες. Τι έγραψαν, τι δεν έγραψαν εκείνοι το ξέρουν, εμείς όμως καταλαβαίνουμε πως του… Νότιου ο τράχηλος λοιδορία δε σηκώνει!

Τι κι αν ο πολύς Γερούν επιχείρησε ανασκευή, όταν αντιλήφθηκε ότι διαταράσσει συσχετισμούς στις μουντές Βρυξέλλες, η πολιτική αντίληψη που εκπροσωπεί καταγράφηκε από τους, αν μη τι άλλο διορατικούς Νότιους, ως ικανή απάντησης από το μέλλον: Τη νέα γενιά. Το θέμα είναι αν η ομίχλη στα βόρεια της Ευρώπης, αφήσει τους βορειοευρωπαίους, να δουν προς το αύριο…

Για την ιστορία αναφέρουμε πως στην Ισπανία η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια επιτυγχάνεται επίσης κατόπιν εξετάσεων. Με βάση το σύστημά τους, σε κάθε περιοχή της χώρας, το θέμα της Έκθεσης είναι διαφορετικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter