Ισπανία: Εκκένωσαν σιδηροδρομικούς σταθμούς σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη μετά από προειδοποίηση για βόμβα

Ισπανία: Εκκένωσαν σιδηροδρομικούς σταθμούς σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη μετά από προειδοποίηση για βόμβα

Σε συναγερμό βρίσκονται από το πρωί σήμερα οι ισπανικές αρχές. Η αστυνομία της Βαρκελώνης προχώρησε νωρίτερα σήμερα το πρωί γύρω στις 8:00 στην εκκένωση δύο σιδηροδρομικών σταθμών μετά από προειδοποίηση που έλαβε για εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε μια ύποπτη βαλίτσα.

Λίγο αργότερα εκκενώθηκε και ο σιδηροδρομικός σταθμός Atocha στην Μαδρίτη.

Ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας Mossos d’Esquadra δήλωσε ότι μια ειδική μονάδα έφτασε στις σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας του κεντρικού σταθμού Sants της Βαρκελώνης. Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη εντοπίστηκε μέσα σε μια βαλίτσα ένα αντικείμενο το οποίο θα μπορούσε να είναι μια εκρηκτικός μηχανισμός. 

Η αστυνομία της Καταλονίας ανακοίνωσε μέσω twitter: «Λάβαμε ειδοποίηση γύρω στις 08.00 τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδας). Η υπηρεσία ασφαλείας της σιδηροδρομικής εταιρίας Adif εντόπισε με σκάνερ ένα αντικείμενο που μοιάζει με πιθανό εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε βαλίτσα. Συνεχίζουμε τους ελέγχους»

https://twitter.com/Behind__News/status/1060091691548508160

Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών AVE υψηλής ταχύτητας έχει διακοπεί και οι επιβάτες δεν έχουν πρόσβαση στο σταθμό Sants. Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι ο κεντρικός της Βαρκελώνης όπου φεύγουν τα τρένα υψηλής ταχύτητας προς τη Γαλλία. Επίσης, τα τρένα φεύγουν και για άλλους προορισμούς της Ισπανίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter