Ισπανία: Νέο σκάνδαλο με βασικό ύποπτο τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας

Ισπανία: Νέο σκάνδαλο με βασικό ύποπτο τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας

Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει την Ισπανία και την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, λίγους μόνο μήνες μετά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων με πρωταγωνιστή τον παλιό ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας, Ραούλ Μπράβο.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο του σκανδάλου βρίσκεται η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και ειδικότερα ο αντιπρόεδρος της και δεξί χέρι του προέδρου Λουίς Ρουμπιάλες, ο Αντόνιο Σουάρεθ Σαντάνα.

Ο Σαντάνα κατηγορείται για απάτη, αφού φέρεται να επέτρεψε σε συνεργάτη του στην Συνομοσπονδία των Καναρίων Νήσων να καταχραστεί κονδύλι που επρόκειτο να δοθεί για την κατασκευή νέων γηπέδων στην περιοχή. Ωστόσο το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo», η συνομοσπονδία την Καναρίων Νήσων εξαπάτησε με τη σειρά της, την Ισπανική Ομοσπονδία σχετικά με μία επιδότηση που αφορούσε κατασκευή τεχνητού χλοοτάπητα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ρουμπιάλες, έσπευσε να υπερασπιστεί τον συνεργάτη του και αντιπρόεδρο αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η έρευνα που συνεχίζεται δεν φαίνεται να έχει θετική κατάληξη για τον Σαντάνα. Για την ώρα πάντως, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ποσά που καταχράστηκαν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter