Ισπανία: Ρεπόρτερ μαθαίνει on air ότι κέρδισε το λαχείο, παραιτείται, αλλά… (Video)

Ισπανία: Ρεπόρτερ μαθαίνει on air ότι κέρδισε το λαχείο, παραιτείται, αλλά… (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε on camera με πρωταγωνίστρια μία ρεπόρτερ από την Ισπανία η οποία άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα σε online μετάδοση του δημόσιου καναλιού RTVE πιστεύοντας ότι είχε κερδίσει το γιορτινό λαχείο που κλήρωνε 4 εκατομμύρια ευρώ για να συνειδητοποιήσει στη συνέχεια ότι τελικά ο τυχερός λαχνός της απέφερε μόλις… 5.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με το BBC, η Νατάλια Εσκούντερο ήταν μία από τους – πολλούς τελικά όπως φαίνεται – νικητές του χριστουγεννιάτικου λαχείου της χώρας της, γνωστό με το παρατσούκλι «El Gordο». Κατά τη διάρκεια μιας online μετάδοσης πληροφορείται πως έχει κερδίσει το λαχείο. Τότε όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει γίνει viral αρχίζει να ουρλιάζει από τη χαρά της δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να πατήσει την επόμενη μέρα στη δουλειά.

 «Η Ναταλία δεν έρχεται αύριο στη δουλειά» ακούγεται να φωνάζει στους παρουσιαστές, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι κέρδισε όντως τον πρώτο λαχνό.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ρεπόρτερ επανεμφανίστηκε στην κάμερα εμφανώς πιο συγκρατημένη, κάνοντας μια χειρονομία σαν να κλείνει με… φερμουάρ το στόμα της και διευκρινίζοντας ότι τελικά δεν κέρδισε τον πρώτο λαχνό.

Πάντως, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του βρετανικού site, επικαλούμενο ισπανικά ΜΜΕ, πολλοί θεατές δυσαρεστήθηκαν από την στάση της ρεπόρτερ, κρίνοντας αντιεπαγγελματική την αντίδρασή της. Κάποιοι θεώρησαν ότι ο ενθουσιασμός της ήταν στημένος, με σκοπό να εξαπατήσει το κοινό.

Απαντώντας στην κριτική στο Twitter, η Ισπανίδα δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά «δύσκολοι για εκείνη» για προσωπικούς λόγους, και ότι στα 25 χρόνια της καριέρας της ως επαγγελματίας δημοσιογράφος έχει «καθαρή συνείδηση» και αισθάνεται περήφανη για την αποδεδειγμένη ποιότητα της δουλειάς της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter