Ισπανία: Σχέδιο ύψους 4,25 δισεκ. ευρώ για τη στήριξη του τουρισμού

Ισπανία: Σχέδιο ύψους 4,25 δισεκ. ευρώ για τη στήριξη του τουρισμού

Η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα σχέδιο ύψους 4,25 δισεκ. ευρώ για να βοηθήσει την κρίσιμης σημασίας τουριστική βιομηχανία να ανακάμψει από την κρίση του κορονοϊού.

«Η Ισπανία ανοίγει και πάλι στον τουρισμό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, παρουσιάζοντας το σχέδιο. «Είμαστε παγκόσμιος ηγέτης και κάθε βήμα που κάνουμε θα είναι ασφαλές».

Η Αλάμπρα, άνοιξε ξανά για το κοινό

Η Αλάμπρα, στη Γρανάδα, το κόσμημα αυτό της ισλαμικής αρχιτεκτονικής στην Ιβηρική και ένα από τα πιο δημοφιλή μνημεία στην Ισπανία, άνοιξε ξανά από σήμερα για τους επισκέπτες, έπειτα από τρεις μήνες που παρέμεινε κλειστή λόγω της πανδημίας.

“Είμαι υπερήφανη που βρίσκομαι εδώ και είμαι το πρώτο άτομο που επισκέφθηκε την Αλάμπρα” αφότου ξανάνοιξε, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μαριάνα Κάστρο Μεντόσα. Περισσότερα ΕΔΩ

Οι περισσότεροι Ισπανοί δεν θα πάνε διακοπές αυτό το καλοκαίρι

Πάνω από τα δύο τρίτα των Ισπανών δεν σκέφτονται να πάνε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, παρά την άρση των μέτρων καραντίνας που είχαν επιβληθεί λόγω του νέου κορονοϊού, και όσοι σχεδιάζουν να το κάνουν, θα παραμείνουν στην πλειονότητά τους στη χώρα τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter