Ισπανικά ΜΜΕ: Ο Μέσι ανακοίνωσε στη Μπαρτσελόνα ότι θέλει να αποχωρήσει

Ισπανικά ΜΜΕ: Ο Μέσι ανακοίνωσε στη Μπαρτσελόνα ότι θέλει να αποχωρήσει

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έστειλε γράμμα στη διοίκηση των Καταλανών ενημερώνοντας για την πρόθεση αποχώρησής του από τον σύλλογο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «As» και της «Marca».

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των δύο ισπανικών αθλητικών ΜΜΕ, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε ένα απόρρητο φαξ στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, ζητώντας να μείνει ελεύθερος από το συμβόλαιό του, επικαλούμενος όρο που του επιτρέπει να φύγει στο τέλος της κάθε σεζόν.

Θεωρητικά, αυτός ο όρος έπρεπε να ενεργοποιηθεί πριν την 1η Ιουνίου, όπως τονίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, αλλά οι ασυνήθιστες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού και οδήγησαν σε παύση τις διοργανώσεις για λίγους μήνες, δίνουν την ευκαιρία στον Αργεντινό να αιτηθεί τώρα την έξοδό του από το κλαμπ.

Ο Μέσι είχε συνομιλία την προηγούμενη Παρασκευή με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, όπου ουσιαστικά έθεσε εαυτόν «περισσότερο εκτός, παρά εντός ομάδας».Όπως σημειώνει η «Μarca», ο Μέσι έκανε ένα βήμα μπροστά σε μία έξοδο που θα σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πηγή: Marca, As

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter