Ισπανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν ύποπτο ο οποίος όμως συνελήφθη χωρίς τα ρούχα του (Photos)

Ισπανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν ύποπτο ο οποίος όμως συνελήφθη χωρίς τα ρούχα του (Photos)

Πυρ εναντίον ενός Γάλλου, προφανώς διαταραγμένου ψυχικά, ο οποίος φώναξε «Αλλάχ Άκμπαρ» σε σταθμό διοδίων κοντά στα γαλλικά σύνορα, άνοιξε η ισπανική αστυνομία, τραυματίζοντάς τον στο ισχύο.

Ο άνδρας αυτός, μαροκινής καταγωγής, χειριζόταν «ένα αντικείμενο» το οποίο οι αστυνομικοί εξέλαβαν λανθασμένα ως όπλο, δήλωσε η καταλανική αστυνομία, που διευκρίνισε πως έχει αποκλειστεί το τρομοκρατικό κίνητρο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο άνδρας βρισκόταν σε ένα όχημα με γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας μαζί με μία γυναίκα στον σταθμό διοδίων της μεθοριακής πόλης Λα Χονγκέρα, όταν η «περίεργη» στάση του προκάλεσε συναγερμό σε περίπολο της Guardia Civil, η οποία ζήτησε ενισχύσεις από τους Mossos d’Esquadra, σύμφωνα με εκπρόσωπο της καταλανικής αστυνομίας.

«Φαινόταν να χειρίζεται ένα πράγμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, η αστυνομία του ζήτησε να βγει, στο τέλος βγήκε κρατώντας κάτι στα χέρια και κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς», εξήγησε, προσθέτοντας πως ο άνδρας, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες, «φώναξε ‘Αλλάχ Άκμπαρ’» (Ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος).

«Οι αστυνομικοί του ζήτησαν πολλές φορές να σταματήσει, πυροβόλησαν στον αέρα για να τον εκφοβίσουν αλλά καθώς συνέχιζε να προχωρεί, τον πυροβόλησαν στο ισχύο», συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Ο άνδρας «έβγαλε στη συνέχεια τα ρούχα του» και «έμοιαζε να έχει ψυχολογικά προβλήματα», δήλωσε η πηγή αυτή. Εισήχθη σε νοσοκομείο της Χιρόνα, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter