Ισπανός ρέφερι στον Ολυμπιακό, Κροάτης στον ΠΑΟΚ

Ισπανός ρέφερι στον Ολυμπιακό, Κροάτης στον ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός διαιτητής Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ μεθαύριο Τετάρτη (21/8, 22.00, Cosmote) για τα πλέι οφ το Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη»

Ο Γκράντε είχε σφυρίξει στο παρελθόν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ- Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και 1-1 της ΑΕΚ με τη Ντναμό Κιέβου, ενώ πέρσι έπαιξε και στην περσινή ήττα της Ενωσης από τον Άγιαξ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (3-0).

Βοηθοί του Ισπανού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ. Τέταρτος ορίστηκε ο Ζοσέ Μαρία Σάντεζ Μαρτίνες.

Κροάτης στον ΠΑΟΚ

Η UEFA όρισε τον 42χρονο Κροάτη διαιτητή Ιβάν Μπέμπεκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Πατάκι και Ζομπένιτσα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πάγιατς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, ο Κροάτης είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της Φενέρμπαχτσε και των οπαδών της μετά την ήττα 4-1 από την Μπράγκα επίσης για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα ματς που ο Κροάτης εκτός όλων των άλλων, είχε αποβάλει τρεις παίκτες της τούρκικης ομάδας!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter