Ισραήλ: Αγνοείται Βρετανός που εργαζόταν σε υπαίθριο πάρτι που έγινε στόχος της Χαμάς

Ισραήλ: Αγνοείται Βρετανός που εργαζόταν σε υπαίθριο πάρτι που έγινε στόχος της Χαμάς

Ενας Βρετανός πολίτης, ο Τζέικ Μάρλοου, αγνοείται στο Ισραήλ μετά την παλαιστινιακή επίθεση, όπως επιβεβαίωσε η ισραηλινή πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεν είναι σαφές εάν έχει συλληφθεί όμηρος από τους Παλαιστίνιους.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Μάρλοου εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας σε ένα υπαίθριο πάρτι στο Kibbutz Re’im, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, όταν εκτυλίχθηκε η επίθεση το Σάββατο.

Σε επικοινωνία του BBC με εκπρόσωπο της πρεσβείας, προκύπτει ότι ο Βρετανός «αγνοείται» και δεν είναι γνωστό εάν «εάν έχει συλληφθεί όμηρος σε αυτό το σημείο».

Τι έγινε στο υπαίθριο φεστιβάλ;

Η μητέρα του αγνοούμενου Βρετανού δήλωσε στο Jewish News ότι εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας στην εκδήλωση στο Kibbutz Re’im, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, όταν εκτυλίχθηκε η επίθεση το Σάββατο.

Οι παρευρισκόμενοι σε εκείνη την εκδήλωση μίλησαν για το πώς ένοπλοι άνοιξαν πυρ τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μια αυτόπτης μάρτυρας, η Γκίλι Γιόσκοβιτς, είπε στο BBC ότι κρύφτηκε κάτω από ένα δέντρο σε ένα χωράφι καθώς ένοπλοι τριγυρνούσαν πυροβολώντας όποιον έβρισκαν.

«Ήταν πολύ κοντά μου και το πόδι μου έτρεμε. Προσπάθησα και έβαλα τα δυνατά μου, κουνήθηκα λίγο και όταν ήταν σε αυτή την πλευρά τους άκουσα να μιλούν αραβικά», είπε για τους επιτιθέμενους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter