Ισραήλ: Επαναφέρει τις μάσκες σε εσωτερικούς χώρους μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Ισραήλ: Επαναφέρει τις μάσκες σε εσωτερικούς χώρους μετά την αύξηση των κρουσμάτων
Virus Outbreak Israel

Το Ισραήλ που υπερηφανευόταν μέχρι τώρα για τα ποσοστά των εμβολιασμών του και τη διαχείριση της πανδημίας επαναφέρει την χρήση της μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους μετά από αύξηση των περιπτώσεων Covid λόγω της παραλλαγής Δέλτα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από την Κυριακή θα είναι και πάλι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Ο αρχίατρος της ομάδας κρούσης για τον κορονοϊό δρ Νάχμαν Ας δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα επανεισάγει το μέτρο και ότι προσπαθεί να προμηθευτεί περισσότερα εμβόλια της Pfizer κατά του κορονοϊού. Όπως μεταδίδει η Haaretz, αν η χώρα δεν καταφέρει να προμηθευτεί νέα εμβόλια, θα ξεμείνει τον Ιούλιο, οπότε λήγουν τα αποθέματα που διαθέτει για την ώρα.

Ο Ας πρόσθεσε ότι το Ισραήλ ερευνά νέα «τεχνολογικά εργαλεία» για την επιβολή καραντίνας, επικαλούμενος τις προηγούμενες προσπάθειες του Ισραήλ να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικά βραχιόλια παρακολούθησης. «Θα παρουσιάσουμε νέες προτάσεις στον τεχνολογικό χώρο» είπε.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ κατέγραψε 148 νέα κρούσματα κορονοϊού την Τετάρτη, την υψηλότερη ημερήσια αύξηση από τον Μάιο, καθώς η μολυσματική παραλλαγή Δέλτα σημειώνει περαιτέρω εξάπλωση σε ολόκληρη τη χώρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter