Ισραήλ: Καταγγέλει τη Χεσμπολάχ για επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Ισραήλ: Καταγγέλει τη Χεσμπολάχ για επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Πυρά κατά της Χεζμπολάχ από πλευράς Ισραήλ που ισχυρίζεται ότι αναχαιτίστηκε επίθεση και μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο τελικά κατόρθωσε να επιστρέψει στον Λίβανο.

Πρόκειται για γεγονός που λαμβάνει χώρα μόλις μία ημέρα αφότου το Ισραήλ κατέρριψε ένα ακόμη μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που επίσης φέρεται να ανήκε στη Χεζομπολάχ, ωστόσο ούτε το Ισραήλ ούτε ο Λίβανος έχουν κάνει σχόλιο για την επίθεση.

Στις αρχές τις εβδομάδας πάντως, ο επικεφαλής της οργάνωσης, Σαγέντ Χασάν Νασράλα, δήλωσε ότι η Χεζμπολάχ έχει αρχίσει να κατασκευάζει τα δικά της επανδρωμένα στον Λίβανο και ότι έχει την τεχνολογία να μετατρέψει χιλιάδες πυραύλους σε τηλεκατευθυνόμενους ακριβείας.

Ο ισραηλινός στρατός, από πλευράς του ανακοίνωσε ότι η εισβολή έθεσε σε λειτουργία την αεράμυνα του Ισραήλ στα βόρεια της χώρας, ενώ ακούστηκαν σειρήνες, υπενθυμίζοντας ότι η οργάνωση συνιστά για τη χώρα τη μεγαλύτερη απειλή, ενώ εκτιμά ότι διαθέτει πάνω από 150.000 ρουκέτες και πυραύλους, εκφράζοντας την ανησυχία του για την απόκτηση από τη Χεζμπολάχ πυραύλων τύπου κρουζ και μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter