Μέση Ανατολή: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τα ονόματα των πρώτων νεκρών στρατιωτών

Μέση Ανατολή: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τα ονόματα των πρώτων νεκρών στρατιωτών

Δύο στρατιώτες του ισραηλινού στρατού (IDF), ο Ροέι Βολφ και ο Λάβι Λίπσιτς, και οι δύο 20 ετών, σκοτώθηκαν σε μάχη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του IDF την Τρίτη. Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ειδοποιήθηκαν οι οικογένειες των στρατιωτών. Επιπλέον, άλλοι δύο στρατιώτες των IDF από την περίπολο Givat τραυματίστηκαν σοβαρά σε αυτό το περιστατικό.

Συνεχίζονται οι μάχες

Παράλληλα, οι συνδυασμένες δυνάμεις του IDF, υπό την ηγεσία των χερσαίων δυνάμεων, διεξάγουν σκληρές μάχες βαθιά στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης το IDF. Ο IDF ανακοίνωσε ότι έχουν σκοτωθεί δεκάδες μαχητές της Χαμάς σε αυτές τις επιθέσεις.

Το Ισραήλ συνέχισε τις χερσαίες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς εισερχόταν στην εικοστή πέμπτη ημέρα του πολέμου κατά της Χαμάς. Το IDF είπε ότι είχε πλήξει 300 στόχους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό περιελάμβανε θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων, θέσεις εκτόξευσης πυραύλων και «στρατιωτικές ενώσεις μέσα σε υπόγειες σήραγγες που ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς».

Εξουδετερώθηκε διοικητής της Χαμάς

Επιπλέον, οι IDF και Shin Bet (Ισραηλινή Υπηρεσία Ασφαλείας) σκότωσαν τον διοικητή του τάγματος Beit Lahia της Χαμάς. «Τα μαχητικά αεροσκάφη του IDF έπληξαν τον Διοικητή του τάγματος Beit Lahia της Βόρειας Ταξιαρχίας της Χαμάς, Νασίμ Αμπού Ατζίνα», ανέφερε η ανακοίνωση του IDF.
Σύμφωνα με τη στρατιωτική δήλωση, αυτός ο τρομοκράτης συμμετείχε επίσης στην «εναέρια συστοιχία» της Χαμάς και είχε εμπλακεί στην ανάπτυξη δυνατοτήτων drone και αλεξίπτωτου πλαγιάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter