Ιστορία φρίκης: Νεαρή κοπέλα κακοποιήθηκε άγρια σεξουαλικώς και βρέθηκε πεταμένη σε χαντάκι

Ιστορία φρίκης: Νεαρή κοπέλα κακοποιήθηκε άγρια σεξουαλικώς και βρέθηκε πεταμένη σε χαντάκι

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες μια νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και βρέθηκε κυριολεκτικά πεταμένη και σε ημιθανή κατάσταση σε χαντάκι σε περιοχή του Ζεφυρίου. 

Την ανατριχιαστική υπόθεση ερευνά με άκρα μυστικότητα η Ασφάλεια Αττικής. Το τραγικό στην ιστορία αυτή είναι ότι η άτυχη κοπέλα δεν έφερε πάνω της κάποια στοιχεία ταυτότητα ούτε βέβαια είναι σε θέση να μιλήσει.

Μόλις εντοπίστηκε, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και κατόπιν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο Κρατικό της Νικαίας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, την γυναίκα εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος και πιστοποίησε πως είχε βιαστεί (φύσει και παρά φύσει).

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανότατα αλλοδαπή 20 – 25 χρόνων. Έγινε έλεγχος στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι ακόμα παραμένει άγνωστη η ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να αποκτήσουν στοιχεία για την ταυτότητα του ή των βιαστών της, ενώ αναζητούν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε η άτυχη κοπέλα.

Διαβάστε σχετικά

Η χρήση ναρκωτικών ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του άγριου βιασμού

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter