«Ιστορίες Γυναικών» που πρωταγωνιστούν στο Novalifε!

«Ιστορίες Γυναικών» που πρωταγωνιστούν στο Novalifε!

Η αγαπημένη ζώνη, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε συνεχίζει να καθηλώνει τους συνδρομητές κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Οκτώβριος περιλαμβάνει τα νέα επεισόδια «American Style Part A» (3/10), «American Style Part B» (10/10), «Coco Chanel» (17/10), «Call me Kate» (24/10) και «Tiny Shoulders: Rethinking Barbie» (31/10).

Στα επεισόδια «American Style Part Α» (Τρίτη 3 Οκτωβρίου, 21:00) και «American Style Part B» (Τρίτη 10 Οκτωβρίου, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως αντανακλούσε στο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ΗΠΑ η μόδα, το στυλ και η ποπ κουλτούρα. 

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου (21:00) έρχεται το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για το είδωλο της μόδας Coco Chanel. Η Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel ήταν η ιδρύτρια και συνονόματη της δημοφιλούς μάρκας σχεδιαστών Chanel. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την ισχυρή επιχειρηματία σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

«Call me Kate» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου (21:00). Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που αποτυπώνει το πνεύμα και την αποφασιστικότητα της Katharine Hepburn, εξερευνώντας την ιστορία της με τα δικά της λόγια, μέσα από ένα συνδυασμό ωρών από κρυφές και προσωπικές ηχογραφήσεις και φωτογραφικό αρχείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter