Ιστορική πρόκριση για το Περιστέρι στο Final-4 του Basketball Champions League (Video)

Ιστορική πρόκριση για το Περιστέρι στο Final-4 του Basketball Champions League (Video)

Τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της ζει η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου, με την πρόκρισή της στο φάιναλ-φορ του Basketball Champions League. H ομάδα του Βασίλη Σπανούλη νίκησε στη Γερμανία την κάτοχο του τροπαίου Βόννη με 89-77 και πέρασε θριαμβευτικά στην τελική φάση, με 2-1 νίκες.

Στον ημιτελικό, το Περιστέρι θα παίξει με τη νικήτρια του αποψινού αγώνα ανάμεσα στην Τενερίφη και την τουρκική Τόφας στα Κανάρια Νησιά. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόπαλες με 1-1 νίκες.

O Tζο Ράγκλαντ ήταν ο πρωταγωνιστής για το Περιστέρι, με 21 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο Λαβ πρόσθεσε 16 πόντους, ο Μήτρου-Λονγκ 15, ενώ ο Τρέβορ Τόμπσον τελείωσε το ματς με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Διακρίθηκαν και οι Χουγκάζ 6, Κασελάκης 5, Ρένφρο 5.

Το Περιστέρι προηγήθηκε με διαφορά 12 πόντων στο δεύτερο μέρος (45-57) και άντεξε στην αντεπίθεση των Γερμανών, που μείωσαν σε 61-62 στα τέλη της γ’ περιόδου. Ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ έγραψε το 68-75 και 70-80 με τρίποντα και η ελληνική ομάδα προστάτευσε τα κεκτημένα, μέσα σε θερμό χειροκρότημα από δεκάδες Έλληνες θεατές.

Το φάιναλ-φορ του Basketball Champions League θα διεξαχθεί στις 26-28 Απριλίου στη Μπεογκράντσκα Αρένα του Βελιγραδίου. Η τέταρτη ομάδα θα αναδειχθεί από το αποψινό τρίτο ματς ανάμεσα στις ισόπαλες στο 1-1 Τενερίφη και Τόφας. Στον άλλον ημιτελικό, θα αναμετρηθούν οι ισπανικές Μάλαγα και Μούρθια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter