Ιστορικό ρεκόρ στο Champions League: Τι είπε ο Ρονάλντο για τα 100 γκολ!

Ιστορικό ρεκόρ στο Champions League: Τι είπε ο Ρονάλντο για τα 100 γκολ!

Ιστορία και στο Champions League έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού με τα τρία χθεσινά γκολ απέναντι στην Μπάγερν, πέντε συνολικά στα δύο παιχνίδια, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που έφτασε τα 100 γκολ στην κορυφαία διοργάνωση, ενώ συμπλήρωσε 103 σε όλες τις ευρωπαικές διοργανώσεις.

«Το μόνο που ζητώ είναι να μην με αποδοκιμάζει το Bernabeu, γιατί πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι και παρόλο που δεν μπορεί να πετυχαίνω πάντα γκολ, προσπαθώ πάντα να βοηθάω την Ρεάλ Μαδρίτης», παραδέχτηκε ο Ρονάλντο μετά την πρόκριση των Μαδριλένων. «Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλά, η Μπάγερν επρόκειτο να δημιουργήσει κινδύνους, επειδή είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Έδειξαν ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά παίξαμε πολύ καλά και είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά έχουμε συνηθίσει να υποφέρουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη, σημείωσε έξι γκολ απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπάγερν και αυτό δεν είναι εύκολο. Γι’αυτό και άξιζε να περάσει, ήταν πολύ καλή, είμαστε στα ημιτελικά, ελπίζουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Στις 10 Απριλίου 2007 και αφού πέρασαν 27 ευρωπαικά παιχνίδια, σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρώτο του γκολ στο Champions League, στην νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Ρόμα με σκορ 7-1.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατέχει επίσης το ρεκόρ γκολ σε μια σεζόν του Champions League, με 17 το 2013-14, ενώ τις τελευταίες πέντε σεζόν σκόραρε 10 ή περισσότερα τέρματα. O Ρονάλντο έχει 7 γκολ την τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει 11 τη φετινή σεζόν και η καλύτερή του ήταν με 15 γκολ το 2011-12.

Οι πέντε πρώτοι σκόρερ στην ιστορία του Champions League/Κυπέλλου Πρωταθλητριών:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο 100 γκολ (137 συμμετοχές)

2. Λιονέλ Μέσι 94 (114)

3. Ραούλ 71 (142)

4. Ρουντ Φαν Νίστελροϊ 56 (73)

5. Καρίμ Μπενζεμά 51 (91)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter