Ιστοσελίδα καταγγέλλει προσπάθειες φίμωσης από το Facebook

Ιστοσελίδα καταγγέλλει προσπάθειες φίμωσης από το Facebook

Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας ofeloumenoi.gr αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες λαμβάνει συνεχώς αναφορές από το Facebook, το οποίο δεν τους επιτρέπει να αναρτούν άρθρα στη σελίδα τους.

Τα μέλη της συντακτικής ομάδας της ιστοσελίδας ofeloumenoi.gr καταγγέλλουν ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός του Facebook τους αποτρέπει από το να δημοσιεύσουν κείμενα λόγω «παραβίασης των κανόνων λειτουργίας», όπως αναφέρουν τα μηνύματα που λαμβάνουν στα social media.

Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας τονίζει ότι έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του Facebook, ωστόσο δεν λαμβάνουν καμία απάντηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής στην καταγγελία:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ OFELOUMENOI.GR ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ FACEBOOK

Αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις λαμβάνουμε όλοι οι συντάκτες της σελίδας μας ofeloumenoi.gr για αποκλεισμό των δημοσιεύσεών μας λόγω παραβίασης των κανόνων λειτουργίας του facebook.

Η σελίδα μας αυτή την στιγμή ακολουθείται από 9.315 μέλη και έχει απήχηση σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια αναγνώστες την εβδομάδα που διανύουμε με μόλις 2μιση μήνες ύπαρξής της. Η ελεύθερη έκφραση ενοχλεί και λογοκρίνεται άδικα, αναίτια και άτιμα.

Σε προσπάθεια επικοινωνίας μας με τον ελεγκτικό μηχανισμό δεν λαμβάνουμε καμία σαφή απάντηση στις ερωτήσεις μας για διευκρινήσεις των παραβιασμένων κανόνων, αφού δεν χρησιμοποιούμε ύβρεις, ρατσιστικά σχόλια ή εκφράσεις μίσους.

Συγκεκριμένα η μόνη αυτοματοποιημένη απάντηση που μας δίνεται είναι η εξής: “Αυτή τη στιγμή έχουμε λιγότερους διαθέσιμους υπεύθυνους ελέγχου εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19). Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προβαίνουμε σε ελέγχους του περιεχομένου κατά προτεραιότητα με βάση τη δυνητική επικινδυνότητά του”.

Φίλοι αναγνώστες θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσουμε την ελεύθερη εκφρασή μας, με στόχο πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε με την παρουσία σας!

*Η Συντακτική Ομάδα της σελίδας ofeloumenoi.gr*

https://www.facebook.com/koinwnia.ergasia.oaed.politika/posts/155722629445810

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter