Ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα χτυπήματα η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Δείτε το πόρισμα (Photos)

Ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα χτυπήματα η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Δείτε το πόρισμα (Photos)

Γροθιά στο στομάχι το πόρισμα των ιατροδικαστών, για τις αιτίες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Oπώς διέγνωσαν οι ιατροδικαστές, ο Ζακ πέθανε από το στρες που τον κατέβαλε, από τα χτυπήματα του ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου, του συνεργού του και όχι μόνο. 

Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα της ανακριτικής διαδικασίας. Αναμένεται η μετατροπή, στη βαρύτερη μορφή τους, των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί στους δράστες .

Πόρισμα κόλαφος

Αν δεν υπήρχαν τα χτυπήματα ο Ζακ δεν θα είχε πεθάνει. Καθώς μπορεί το καθένα από τα τραύματα που του επέφεραν οι …νοικοκυραίοι να μην συνιστά θανατηφόρα κάκωση από μόνο του, πλην όμως όπως προκύπτει από το πόρισμα των ιατροδικαστών : 

«Από τα ευρήματα νεκροψίας νεκροτομής προέκυψε ότι ο θάνατος επήλθε από αλλοιώσεις μυοκαρδίου σε έδαφός πολλαπλών τραυμάτων σώματος» αναφέρετε επί λέξη στο πόρισμα ότι «οι εν λόγω αλλοιώσεις του μυοκαρδίου συνδέονται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε ο θανών σε διάφορα σημεία του σώματος» καθώς όπως αναφέρεται αυτά τα χτυπήματα προκάλεσαν στον άτυχο Ζακ έντονη στρεσογόνα κατάσταση που απέβη μοιραία για την ζωή του.

Το πόρισμα αναφέρει επίσης πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter