Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι στην Αττική – Άνοιξαν οι ουρανοί

Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι στην Αττική – Άνοιξαν οι ουρανοί

Μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει η σημερινή ημέρα αφού ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα αρκετές περιοχές της Αττικής. Ιδίως στα βόρεια προάστια.

Συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι πλήττουν το Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή, το Γέρακα Αττικής, την Πετρούπολη, το Περιστέρι.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ εξέδωσε το πρωί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αναμένονται σήμερα Δευτέρα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι καταιγίδες αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Η αστάθεια του καιρού στη χώρα συνεχίζεται για 8η μέρα σήμερα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter