Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός – Ένας τραυματίας

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός – Ένας τραυματίας
Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στις Στήλες του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η Συγγρού κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο στον αριθμό 3 λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης.

Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική για να κατασβέσει την εστία φωτιάς που προκλήθηκε από την έκρηξη η οποία ωστόσο βρίσκεται υπό έλεγχο. Από την έκρηξη υπάρχει ένας τραυματίας όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Σημειώνεται, ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού.

Από την ισχυρή έκρηξη και το ωστικό κύμα, προκλήθηκαν καταστροφές σε πολλά κτίρια σε μεγάλη απόσταση, με τζάμια και τζαμαρίες να σπάνε και προσόψεις κτιρίων να καταρρέουν.

Στην περιοχή βρίσκονται αυτή την ώρα πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter