Ισχυρίζεται ότι έτρεξε Μαραθώνιο χωρίς ούτε μια ώρα προπόνηση

Ισχυρίζεται ότι έτρεξε Μαραθώνιο χωρίς ούτε μια ώρα προπόνηση

Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο με την προσπάθεια ενός άνδρα να τρέξει την απόσταση του Μαραθωνίου, χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει προπόνηση ή να έχει σχέση με το τρέξιμο ανέβηκε στο youtube.

Πρόκειται για την ομάδα της STN Digital και τον Μπρετ Ρέιγκαν ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατάφερε να καλύψει τα 42.195 χλμχωρίς να έχει προετοιμαστεί. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Μπρετ τρέχει σε ένα πάρκο, παρουσία των φίλων του που τον καταγράφουν με την κάμερα και φροντίζουν για την ενυδάτωση του.

Αντιδράσεις

Πάντως, το συγκεκριμένο βίντεο ξεσήκωσε αντιδράσεις. Αρκετοί αναρωτιόντουσαν γιατί ο Μπρετ δεν έκανε την προσπάθειά του σε έναν κανονικό αγώνα, ώστε να περάσει από όλα τα σημεία χρονομέτρησης για να βεβαιωθούν όλοι ότι έκανε τα χιλιόμετρα.

Άλλοι, θεωρούν ότι το βίντεο είναι ψεύτικο κρίνοντας από τη θέση του ήλιου και οι πιο έμπειροι βλέποντας την ταχύτητά του που δεν συνάδει με το χρόνο που λέει ότι έχει κάνει.

Γενικώς τα ερωτήματα είναι πολλά, ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι πραγματικό.

Αυτό ανάγκασε τον Μπρετ Ρέιγκαν και την εταιρία STN Digital να βγάλουν και δεύτερο βιντεάκι με τις απαντήσεις τους στα σχόλια.

Μάλιστα ο Ρέιγκαν ισχυρίζεται ότι έκανε κάτι παραπάνω από πέντε ώρες.

Δείτε τα βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πηγή: Runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter