Ισχυρό προβάδισμα Σάντερς σε Καλιφόρνια και Τέξας – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ισχυρό προβάδισμα Σάντερς σε Καλιφόρνια και Τέξας – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ο Γερουσιαστής του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς φαίνεται να έχει ισχυρό «ρεύμα» στις δύο μεγαλύτερες πολιτείες οι οποίες θα βγάλουν αποτελέσματα τη «Μεγάλη Τρίτη των Δημοκρατικών», όπου ουσιαστικά θα φανεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ποιος υποψήφιος είναι πιο κοντά στο χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, την οποία έφερε στη δημοσιότητα το CNN, στο Τέξας,  ο Μπέρνι Σάντερς λαμβάνει το 29% των προτιμήσεων, με τον Τζο Μπάιντεν να έρχεται δεύτερος με 20%, τον Μάικλ Μπλούμπεργκ τρίτο με 18% και την Ελίζαμπεθ Ουόρεν να ακολουθεί με 15%. Ο Σάντερς και ο Μπλούμπεργκ εμφανίζονται ως οι περισσότερο κερδισμένοι υποψήφιοι σε σύγκριση με το προηγούμενο poll του CNN, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όσο για την Καλιφόρνια, η δημοσκόπηση φέρνει τον Σάντερς ξεκάθαρα στην πρώτη θέση με 35%, με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του. Η Ουόρεν συγκεντρώνει ποσοστό 14%, ο Μπάιντεν 13% και ο Μπλούμπεργκ 12%. Η υποστήριξη προς τον Σάντερς στην πολιτεία της Καλιφόρνια σημείωσε αύξηση 15 μονάδων σε σχέση με προηγούμενη μέτρηση, όπως σημειώνει το CNN.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο λόγος για τον οποίον ο 78χρονος Γερουσιαστής από το Βερμόντ φαίνεται να έχει ισχυρό «ρεύμα» στις δύο μεγάλες πολιτείες, είναι η παρουσία των εκλογικών ομάδων του που έχουν «χτενίσει» τις περιοχές ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμα του Σάντερς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter