Ψάχνουν υπερασπιστική γραμμή;

Ισχύς εν τη ενώσει: Συνάντηση στην Βουλή των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο Novartis

Αίθουσα του Κοινοβουλίου για να συσκεφθούν και να χαράξουν -πιθανώς- από κοινού την υπερασπιστική τους γραμμή ζήτησαν οι εμπλεκόμενοι που θα λάβουν το λόγο στη συζήτηση του Novartis – Gate στην Ολομέλεια πριν την επικείμενη ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, οι εμπλεκόμενοι –πλην του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος δεν θα παραστεί λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού στη Νέα Υόρκη- αιτήθηκαν από τις υπηρεσίες της Βουλής να έχουν στη διάθεσή τους την αίθουσα 168 προκειμένου να έχουν έναν χώρο να μελετήσουν αλλά και να συζητήσουν τα καθέκαστα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η συγκεκριμένη αίθουσα φρουρείται, καθώς εντός της βρίσκονται οι κ.κ. Στουρνάρας, Κουτρουμάνης και Πικραμμένος. Προφανώς, αφού διαβάσουν τα στοιχεία της εμπλοκής του, θα έχουν αρκετά να συζητήσουν για την επιχειρηματολογία που θα παραθέσουν από το βήμα της Βουλής, προσπαθώντας να αντικρούσουν τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και τα έγγραφα του FBI, με το τελευταίο να πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα τον Γιάννη Στουρνάρα. Μένει να διευκρινιστεί αν στην αίθουσα θα λάβει χώρα μία συνεδρίαση και των εννέα εμπλεκόμενων, αφού είναι γνωστό πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει δικό του γραφείο λόγω της πρωθυπουργικής του θητείας την περίοδο 2012 - 2014. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.