Ιταλία: 627 νεκροί μέσα σε 24 ώρες από τον κορονοϊό – Ανακοινώνει αυστηρότατα μέτρα η κυβέρνηση Κόντε

Ιταλία: 627 νεκροί μέσα σε 24 ώρες από τον κορονοϊό – Ανακοινώνει αυστηρότατα μέτρα η κυβέρνηση Κόντε

Δραματική παραμένει η κατάσταση στη γειτονική Ιταλία, η οποία αποτελεί εδώ και αρκετές ημέρες το επίκεντρο της έξαρσης του κορονοϊού. Ξεπέρασαν τους 4.000 οι νεκροί στη χώρα λόγω του Covid-19, με τον Τζουζέπε Κόντε να ανακοινώνει, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, το Σάββατο, αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι νεκροί στη γειτονική χώρα έφτασαν τους 4.032, ενώ τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται σε 47.021. Παράλληλα, 5.129 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Το τελευταίο 24ωρο, 627 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, ενώ καταγράφηκαν 5.986 νέα κρούσματα. Στη Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 22.264 και οι νεκροί 2.549. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 5.968 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 640. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 4.031, με 131 νεκρούς.

Εν αναμονή νέων μέτρων από την κυβέρνηση Κόντε

Από το Σάββατο αναμένεται να ισχύσουν αυστηρότερα μέτρα σε ό,τι αφορά τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών και της λειτουργίας των καταστημάτων, τα οποία θα πρέπει να ανακοινωθούν από τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

Όπως διαρρέεται από τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι πιθανό να γίνονται έλεγχοι σε
όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και όχι μόνο σε ένα μικρό ποσοστό,
να απαγορευθεί το τρέξιμο σε ανοικτούς χώρους, να κλείσουν τα σούπερ
μάρκετ στα εμπορικά κέντρα τα σαββατοκύριακα, να μην μπορεί να πηγαίνει
κανείς σε σπίτι του στην εξοχή
.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter