Ιταλία: Η Μελάνια «γείωσε» τον Τραμπ για δεύτερη φορά (Video)

Ιταλία: Η Μελάνια «γείωσε» τον Τραμπ για δεύτερη φορά (Video)

Το γύρο του κόσμου κάνει το νέο βίντεο από την άφιξη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, στην Ιταλία αυτή τη φορά, για την συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο, με την Πρώτη Κυρία να αρνείται για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες, να δώσει το χέρι της στον πλανητάρχη, όταν εκείνος της τείνει το δικό του.

Το νέο επεισόδιο του σίριαλ «Η Μελάνια “φτύνει” τον Ντόναλντ», έλαβε χώρα, λίγο αφότου προσγειώθηκε το Air Force One, στο αεροδρόμιο της Ρώμης, την ώρα που το ζεύγος Τραμπ κατέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους. Ο Τραμπ άπλωσε το χέρι του για να πιάσει της Μελάνια. 

Εκείνη ωστόσο, ατάραχη και με απαράμιλλο στιλ, για ακόμα μία φορά, τον αγνόησε επιδεικτικά και, αντιλαμβανόμενη την κίνησή του, άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της, που ανέμιζαν. Τότε ο Αμερικανός πρόεδρος απογοητευμένος από την κίνηση της Μελάνια, έσπευσε να την πιάσει από τη μέση, προσπαθώντας να διορθώσει την άτυχη στιγμή. 

Το τελευταίο περιστατικό, έρχεται σε συνέχεια ανάλογου της Τρίτης, κατά την άφιξη του ζεύγους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ όπου η Μελάνια όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον Ντόναλντ, όταν εκείνος άπλωσε για το πάρει, αλλά τον χτύπησε ελαφρά κιόλας.

https://www.youtube.com/watch?v=fagX73ZzG6s

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter