Ιταλία: Η Τζόρτζια Μελόνι χωρίζει μετά από σεξιστικά σχόλια και τις «ροζ» συνομιλίες του συντρόφου της

Ιταλία: Η Τζόρτζια Μελόνι χωρίζει μετά από σεξιστικά σχόλια και τις «ροζ» συνομιλίες του συντρόφου της
Φωτογραφία: Instagram

Η ακροδεξιά πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, χώρισε από τον σύντροφό της, Αντρέα Τζαμπρούνο, έναν τηλεοπτικό δημοσιογράφο που έχει κάνει αρκετά ενοχλητικά, σεξιστικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

«Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν 10 χρόνια, τελειώνει εδώ», έγραψε η Μελόνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , δύο ημέρες μετά την εμφάνιση δύο ηχογραφήσεων εκτός αέρα του Τζαμπρούνο, παρουσιαστή στην εκπομπή ειδήσεων Diario Del Giorno, που έκανε άσχημα σχόλια και υπονοούμενα προς μια γυναίκα συνάδελφο.

Στο πρώτο κλιπ εκτός αέρα, που μεταδόθηκε από άλλη εκπομπή της Mediaset, ο Τζαμπρούνο παραπονιέται για τις επικρίσεις για το χτένισμά του πριν πει στη συνάδελφό του: «Γιατί δεν σε γνώρισα πριν;» Στη δεύτερη ηχογράφηση ακούγεται να λέει σε μια συνάδελφό του ότι χρειάζονται άλλον έναν συμμετέχοντα στην εκπομπή. «Ας κάνουμε ένα τρίο, έστω και ένα τετ α τετ», είπε.

«Οι δρόμοι μας έχουν αποκλίνει»

Το ζευγάρι έχει μια κόρη επτά ετών. «Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα», έγραψε η Μελόνι. «Οι δρόμοι μας έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό και είναι καιρός να το αναγνωρίσουμε».

Τον Σεπτέμβριο, η Μελόνι υπερασπίστηκε τον Τζαμπρούνο αφού είπε ότι οι γυναίκες πρέπει να «αποφύγουν να μεθύσουν» αν ήθελαν να αποφύγουν τον βιασμό. Έκανε τις δηλώσεις στον αέρα μετά από μια σειρά περιστατικών βιασμού που έλαβαν μεγάλη προσοχή από τα ΜΜΕ. Εκείνη την εποχή, η Μελόνι είπε ότι τα λόγια του είχαν παρερμηνευθεί και ότι, ενώ ήταν «βιαστικά», ήταν παρόμοια με αυτό που της είχε πει η μητέρα της, που ήταν «να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και το κεφάλι σου στη θέση του».

«Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν»

Η Μελόνι πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της ότι «θα υπερασπιστεί αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας και θα υπερασπιστώ, πάση θυσία, μια επτάχρονη κόρη που αγαπά τη μητέρα και τον πατέρα της με τρόπο που δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τον δικό μου».

Η πολιτικός, που ήρθε στην εξουσία τον Οκτώβριο του 2022 μετά τον θρίαμβο του κόμματός της «Αδελφοί της Ιταλίας» στις γενικές εκλογές, ανατράφηκε από μια ανύπαντρη μητέρα και αποξενώθηκε από τον πατέρα της.Η Μελόνι συνάντησε τον Τζαμπρούνο σε ένα στούντιο της Mediaset πριν συμμετάσχει σε μια εκπομπή μετά από μια μέρα πολιτικών συγκεντρώσεων.

Περιέγραψε τη συνάντησή τους ως «έρωτα με την πρώτη ματιά».

Οι άλλες γκάφες του Τζαμπρούνο στον αέρα περιλαμβάνουν σχόλια που αρνούνται την κλιματική κρίση. «Η ζέστη το καλοκαίρι δεν είναι μεγάλη είδηση», είπε τον Ιούλιο, όταν οι θερμοκρασίες έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ στην Ιταλία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter