Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ιταλία: Ιερέας οργάνωνε όργια

Στο στόχαστρο της ιταλικής αστυνομίας βρίσκεται ένας ιερέας μετά από καταγγελίες ότι οργάνωνε όργια και εξέδιδε γυναίκες.

Τρεις ενορίτισσες κατήγγειλαν τον 48χρονο ιερωμένο στην αστυνομία, η οποία κατάσχεσε ποικιλία σεξουαλικών βοηθημάτων και βίντεο, όπου καταγράφονται όργια σε εγκαταστάσεις του ενοριακού ναού του Σαν Λαζάρο.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι προωθούσε στην πορνεία κάποιες απ’ τις ερωμένες του μέσω του Διαδικτύου, ενώ τις συνόδευε σε κάμπινγκ γυμνιστών κι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στο Cap d’ Agde στις νότιες ακτές της Γαλλίας.

Οι πρώτες καταγγελίες εις βάρος του 48χρονου έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον τοπικό επίσκοπο, αλλά οι οικείες εκκλησιαστικές αρχές δεν αποτάθηκαν στην αστυνομία λέγοντας ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους.

Ειδησεογραφικός ιστότοπος αναφέρει ότι ο Κόντιν βρίσκεται στην Κροατία για διακοπές με την οικογένειά του και σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πάντοβα, Πάολο Τονίν «προσπαθούν να τον προστατέψουν εκεί απ’ την κατακραυγή».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.