Ιταλία: «Κρυβόταν και κρατούσε σημειώσεις» – Έπιασαν… κατάσκοπο στην προπόνηση της Ρόμα

Ιταλία: «Κρυβόταν και κρατούσε σημειώσεις» – Έπιασαν… κατάσκοπο στην προπόνηση της Ρόμα

Σκηνή από ταινία του… Τζέιμς Μποντ εκτυλίχθηκε στην Ιταλία. Την ώρα που ο κόουτς Ντανιέλε Ντε Ρόσι ξεδίπλωνε τα πλάνα του στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα για το αποψινό ματς με την Τορίνο, φαίνεται ότι κάποιος… κατάσκοπος ήταν κοντά και κρατούσε σημειώσεις.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της αστυνομίας πέριξ του προπονητικού κέντρου της Ρόμα, εντοπίστηκε μέλος του προπονητικού επιτελείου της επικείμενης αντιπάλου της Ρόμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μικέλε Ορέκιο, ενός εκ των βοηθών του Κροάτη προπονητή της «Γκρανάτα», Ιβάν Γιούριτς.

Ο Γιούριτς προσπάθησε -χρησιμοποιώντας τακτικές του μακρινού παρελθόντος- να… υποκλέψει την τακτική που θα ακολουθήσει η Ρόμα, ωστόσο τα σχέδιά του ανατράπηκαν διότι αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν το «Φούλβιο Μπερναντίνι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ορέκιο εμπλέκεται σε… ποδοσφαιρικό κατασκοπευτικό «θρίλερ». Τον Απρίλιο του 2023, ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Νούνο Σάντος, είχε βρει τον Ορέκιο να κουβαλά μηχανήματα καταγραφής ήχου κοντά στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα.

Διαβάστε επίσης: Απάντησαν στον Βρούτση παίρνοντας… τα όπλα

Ντάνι Άλβες: Ποινή φυλάκισης 4,5 ετών για τη σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter