Ιταλία: Μητέρα και κοριτσάκι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια

Ιταλία: Μητέρα και κοριτσάκι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια

Ζωή στα συντρίμμια και ελπίδα στα ερείπια στην Ιταλία, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν, πριν λίγο, ένα μικρό παιδί και την μητέρα του έξω από την πόλη Τέραμο της κεντρικής Ιταλίας.

 Βρίσκονταν σε κτίριο αγροτικού τουρισμού που κατέρρευσε μερικώς σήμερα, εξαιτίας των αλλεπάλληλων σεισμικών δονήσεων και της πίεσης του χιονιού πάνω στην στέγη.

Η γυναίκα και το παιδί της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζουν υποθερμία, αλλά η γενικότερη κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Παράλληλα, οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας κατάφεραν να εντοπίσουν και τους τρεις κτηνοτρόφους οι οποίοι αγνοούνταν στην περιφέρεια Μάρκε. Όπως διαπιστώθηκε, είναι καλά στην υγεία τους.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν προκύπτει να υπάρχουν θύματα στις περιφέρειες Λάτσιο, Ούμπρια και Μάρκε, οι οποίες επλήγησαν και σήμερα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Εγκέλαδου. Σε πολλές περιοχές, όμως, συνεχίζει να χιονίζει αδιάκοπα και οι κάτοικοι ζητούν να καθαριστούν άμεσα οι δρόμοι για να μπορέσουν να μεταφερθούν σε ασφαλέστερες περιοχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter