Ιταλία: Τραγωδία δίχως τέλος – Ανασύρθηκε σώος 10χρονος, νεκροί και οι δυο γονείς του

Ιταλία: Τραγωδία δίχως τέλος – Ανασύρθηκε σώος 10χρονος, νεκροί και οι δυο γονείς του

Συνεχίζει να συγκλονίζει η ιστορία των παγιδευμένων στο ξενοδοχείο Rigopiano της Ιταλίας, που χτυπήθηκε από χιονιστιβάδα πριν από μερικές ημέρες.

Οι διασώστες κατάφεραν και απεγκλώβισαν την Παρασκευή ένα 10χρονο αγοράκι, το οποίο σώθηκε επειδή βρισκόταν σε ένα δωμάτιο παιχνιδιών την στιγμή του δυστυχήματος. Ο μικρός Εντουάρντο Ντι Κάρλο, μόλις απελευθερώθηκε -ύστερα από περίπου 48 ώρες- από το κατεστραμμένο ξενοδοχείο είπε στην ομάδα διασωστών, όπως μετέδωσε η Daily Mail «πω πω κοιτάξτε πόσο χιόνι. Μπορούμε να πάμε για σκι;». Ο 10χρονος δεν ήξερε ότι και οι δυο γονείς του είχαν ανασυρθεί νεκροί.

Την ίδια μέρα ανασύρθηκε σώος από το ξενοδοχείο και ένας 7χρονος, ο Σαμιουελ Σι Μικελάντζελο που βρισκόταν και εκείνος στο δωμάτιο παιχνιδιών. Οι γονείς του δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.

Ο Σάμιουελ και ο Εντουάρντο είναι μεταξύ των 4 παιδιών και των 5 ενηλίκων που έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τους διασώστες, το να βρεθούν και άλλοι επιζώντες είναι πλέον θέμα «μάχης με τον χρόνο».

Σήμερα το πρωί, τα σωστικά συνεργεία σκέφτονταν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν βαριά μηχανήματα για να συνεχίσουν τις έρευνες για τους 23 αγνοούμενους που βρίσκονται κάτω από συντρίμμια και χιόνι. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter