Ιταλία: Ύποπτο πακέτο στο φεστιβαλ τραγουδιού του Σανρέμο περιείχε …διαφημιστικό υλικό

Ιταλία: Ύποπτο πακέτο στο φεστιβαλ τραγουδιού του Σανρέμο περιείχε …διαφημιστικό υλικό

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο μετά τον εντοπισμό εγκαταλειμμένου πακέτου έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο. Τελικά, λίγο αργότερα οι πυροτεχνουργοί που εξέτασαν το πακέτο εντόπισαν μέσα σε αυτό …διαφημιστικό υλικό.

Οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι το εγκαταλειμμένο πακέτο, που είχε εντοπισθεί έξω από κτίριο του φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο, δεν περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά διαφημιστικό υλικό που προοριζόταν για διευθυντή ιταλικού περιοδικού.

Το κτίριο που φιλοξενεί τις παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ λειτουργεί και πάλι κανονικά και στην γύρω περιοχή η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ξανάρχισε κανονικά.

Το 67ο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σανρέμο αρχίζει αύριο το βράδυ και αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Ιταλία, καθώς μεταδίδεται απευθείας από την Rai και διεξάγεται παρουσία εκατοντάδων ιταλών και ξένων δημοσιογράφων.

Το μαύρο κουτί, το είχε βρεθεί σε χώρο πρασίνου, δίπλα στο κτίριο που φιλοξενεί τις παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ τραγουδιού. Ο γνωστός διαγωνισμός ιταλικού τραγουδιού αρχίζει αύριο, αλλά στην πόλη αυτή της Λιγουρίας βρίσκονται ήδη εκατοντάδες δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

Το κτίριο κοντά στο οποίο εντοπίσθηκε το πακέτο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους και στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, καραμπινιέροι και πυροτεχνουργοί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter