Ιταλικά ΜΜΕ: Παρέα νεαρών τουριστών έφερε τον κορονοϊό από την Ελλάδα

Ιταλικά ΜΜΕ: Παρέα νεαρών τουριστών έφερε τον κορονοϊό από την Ελλάδα

Πληθώρα Μέσων από την Ιταλία κάνει λόγο για νεαρούς τουρίστες από τη χώρα, οι οποίοι επέστρεψαν στα σπίτια τους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα φέρνοντας τον κορονοϊό.

Το ρεπορτάζ του Corriere Romagna σημειώνει μεταξύ άλλων ότι πέντε από τους δέκα νεαρούς τουρίστες από την πόλη Φαένζα έφεραν… σουβενίρ από την Ελλάδα τον κορονοϊό.

Οι υγειονομικές αρχές προσπαθούν να ιχνηλατήσουν τις επαφές των νεαρών από τη στιγμή που επέστρεψαν στα σπίτια τους, ώστε να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, οι υγειονομικές αρχές δίνουν μάχη με τον χρόνο καθώς μεσολάβησαν ορισμένες ημέρες από την επιστροφή των ταξιδιωτών μέχρι την ανακάλυψη των θετικών δειγμάτων. Χρονικό διάστημα στο οποίο οι ταξιδιώτες συναντήθηκαν με μέλη της οικογένειάς τους αλλά και φίλους τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Corriere Romagna, οι νεαροί Ιταλοί τουρίστες (τους χαρακτηρίζει ως εικοσάρηδες σε ηλικία) επέστρεψαν στη χώρα τους και λίγες ημέρες αργότερα ένας από τους ταξιδιώτες ένιωσε ελαφρά αδιαθεσία, παρουσιάζοντας ύποπτα συμπτώματα. Το τέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό και λίγες ημέρες αργότερα προέκυψε το ίδιο αποτέλεσμα για άλλα τέσσερα μέλη της παρέας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter