Ιταλός δημοσιογράφος εγκωμίαζε τον Λουκάκου αλλά κατέληξε σε αδιανόητο ρατσιστικό σχόλιο!

Ιταλός δημοσιογράφος εγκωμίαζε τον Λουκάκου αλλά κατέληξε σε αδιανόητο ρατσιστικό σχόλιο!

Συμβαίνει πολλές φορές όταν κάποιος μιλάει ακατάπαυστα ή όταν ενθουσιάζεται με κάτι και αρχίζει τις υπερβολές. Ανοίγει το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος και μετά άντε να τα μαζέψει!

Κάπως έτσι την πάτησε ο Ιταλός αθλητικός συντάκτης Λουτσιάνο Παζιράνι, ο οποίος ενθουσιασμένος από τις ικανότητες του Ρομέλου Λουκάκου του Βέλγου σέντερ φορ της Ιντερ, άρχισε να του πλέκει το εγκώμιο. Κι εκεί που τον εκθείαζε την έκανε την γκάφα του ή καλύτερα έκανε ένα απίστευτο ρατσιστικό σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Παζιράνι έχασε λίγο αργότερα τη δουλειά του!

Ο Παζιράνι που εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Top Calcio24» ήθελε να δώσει έμφαση στο πόσο δύσκολο είναι κάποιος να μαρκάρει τον Βέλγο άσο και είπε on air ότι ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσει είναι να του πετάξει δέκα μπανάνες! «Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του είσαι χαμένος, θα πέσεις στο έδαφος. Θα είσαι, όμως, εντάξει αν έχεις 10 μπανάνες να του πετάξεις» ήταν το τραγικά άστοχο σχόλιο του…

Επικράτησε αμηχανία δευτερολέπτων και στην εκπομπή παρενέβη άμεσα ο διευθυντής του αθλητικού σταθμού ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει την γκάφα του Παζιράνι ζητώντας συγνώμη από τους τηλεθεατές και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Και μετά το τέλος της εκπομπής απέλυσε τον δημοσιογράφο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και όλα αυτά συνέβησαν λίγες μόνο ημέρες από τότε που ο Λουκάκου είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση σε αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι όταν οπαδοί της ομάδας του (!) άρχισαν να κάνουν ήχους μαϊμούς την ώρα που ο Βέλγος φορ προσπαθούσε να εκτελέσει πέναλτι…

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter