Ιωάννινα: Παρέμβαση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατά του σκοταδιστικού κινήματος «Αφήστε με να ζήσω»

Ιωάννινα: Παρέμβαση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατά του σκοταδιστικού κινήματος «Αφήστε με να ζήσω»

«Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι αναφαίρετο για κάθε γυναίκα… Κανένας νόμος, καμία εκκλησία δεν μπορεί να μετατρέψει το γυναικείο σώμα σε μηχανή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στο Facebook.

Εκδήλωση κατά των αμβλώσεων από το σκοταδιστικό κίνημα «Αφήστε με να ζήσω», με τη συνδρομή της τοπικής Αρχιεπισκοπής διοργανώθηκε το Σάββατο στα Ιωάννινα, με τα μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιούν παρέμβαση.

«Παρέμβαση της Νεολαίας Συριζα Ιωαννίνων απέναντι στο σκοταδιστικό κίνημα “Αφήστε με να ζήσω”, που οργάνωσε χθες (Σάββατο 22/2) μία μεσαιωνικής έμπνευσης εκδήλωση, με τη συνδρομή της τοπικής Αρχιεπισκοπής. Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι αναφαίρετο για κάθε γυναίκα και το κράτος έχει την υποχρέωση να παρέχει όλα τα μέσα που θα επιτρέπουν την άσκησή του με ασφάλεια. Κανένας νόμος, καμία εκκλησία δεν μπορεί να μετατρέψει το γυναικείο σώμα σε μηχανή, περιορίζοντας ασφυκτικά την ελευθερία αυτοδιάθεσης. Τα σώματά μας, μας ανήκουν!», αναφέρει η ανάρτηση στη σελίδα της νεολαίας Ιωαννίνων.

https://www.facebook.com/syrizayouth/posts/2442072379230375

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter