Ιωάννινα: Περιπολικό έκλεισε ράμπα για ΑμΕΑ

Ιωάννινα: Περιπολικό έκλεισε ράμπα για ΑμΕΑ

Την ώρα που η Τροχαία Ιωαννίνων μοιράζει κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, ένας οδηγός περιπολικού έφραξε τη δίοδο σε πολίτη με κινητικά προβλήματα.

Ο νεαρός που μάταια επιχείρησε να βγει από τον πεζόδρομο στον οποίο κινούταν, απέναντι ακριβώς από το αστυνομικό Μέγαρο, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. 

Γιατί η Τροχαία Ιωαννίνων δεν βεβαίωσε την αυτονόητη κλήση στο περιπολικό που πάρκαρε παράνομα; Βάσει ποιας διάταξης και ποιου νομικού πλαισίου τα περιπολικά εξαιρούνται από την τήρηση του Κ.Ο.Κ; Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε, ότι το περιπολικό της φωτογραφίας είχε σβηστό το φάρο, γεγονός που σημαίνει ότι δε βρισκόταν σε αστυνομική επιχείρηση και κατά συνέπεια θα έπρεπε να συμπεριφέρεται σε ό,τι αφορά το παρκάρισμα ως ένα φυσιολογικό όχημα.

 Όπως ενημέρωσε αναγνώστης, του epirusgate, που έστειλε και την φωτογραφία, κάποιοι ευαίσθητοι αστυνομικοί που είδαν τη σκηνή της φωτογραφίας, ζήτησαν συγγνώμη εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. από τον ΑμΕΑ συμπολίτη μας και επιχείρησαν να βρουν τον αστυνομικό που είχε παρκάρει με παράνομο τρόπο το συγκεκριμένο περιπολικό. 

Πηγή: epirusgate

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter