Ιζαμπέλ Ιπέρ- Γκλεν Κλόουζ: Δύο ντίβες στην Αθήνα

Ιζαμπέλ Ιπέρ- Γκλεν Κλόουζ: Δύο ντίβες στην Αθήνα

Οι δύο σταρ βρέθηκαν στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με αφορμή τον «Γυάλινο Κόσμο» που είχε πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Ο «Γυάλινος Κόσμος» του Ίβο βαν Χόφε ανέβηκε για τρεις μέρες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα με τα εισιτήρια να «φεύγουν» κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δύο κορυφαίες ηθοποιοί συναντήθηκαν έπειτα στο καμαρίνι της γαλλίδας σταρ σε εγκάρδιο κλίμα και με την αμερικανίδα συνάδελφό της να της δίνει συγχαρητήρια για τη σπουδαία ερμηνεία της. Μάλιστα η Κλόουζ, που βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Tehran», ανήρτησε στο Instagram κοινή φωτογραφία της με την Ιπέρ από τα παρασκήνια της παράστασης και στη λεζάντα αναφέρεται στην «λαμπερή Ιπέρ, την εκπληκτική παραγωγή του Ίβο Βαν Χόφε “Γυάλινος Κόσμος” και στην υπέροχη Στέγη Ωνάση της Αθήνας». Επίσης η Κλόουζ γράφει πόσο «μεγάλη χαρά και βαθιά έμπνευση είναι το να βλέπεις την Ιζαμπέλ εντελώς στο στοιχείο της» ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό πριν από αρκετά χρόνια η Ιπέρ πήγε στα παρασκήνια για να τη δει όταν έπαιζε στο “Sunset Boylevard”, οπότε τώρα ήρθε η στιγμή να της ανταποδώσει τα συγχαρητήρια, γράφοντας χαρακτηριστικά «Μπράβο Ιζαμπέλ!».

Στην συνάντηση των δυο σταρ αναφέρθηκε και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση γράφοντας πως «αγαπάμε τις συναντήσεις. Συναντήσεις απρόσμενες, συναντήσεις τυχαίες, συναντήσεις σπουδαίες. Η Ιζαμπέλ Ιπέρ και η Γκλέν Κλόουζ σήμερα, στα καμαρίνια της Στέγης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONASSIS STEGI (@onassis.stegi)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter