Jurassic Park η Ισπανία: Ξεκαρδιστικοί «τυραννόσαυροι» στους δρόμους εν μέσω καραντίνας

Jurassic Park η Ισπανία: Ξεκαρδιστικοί «τυραννόσαυροι» στους δρόμους εν μέσω καραντίνας

Όλοι έχουμε παρατηρήσει φαινόμενα που δείχνουν τη φύση να «εισβάλλει» στις πόλεις καθώς η μειωμένη κίνηση οχημάτων και πεζών έχει δώσει χώρο σε ζώα και πουλιά να κινηθούν λίγο πιο… ελεύθερα εντός των αστικών ιστών.

Όμως το φαινόμενο φαίνεται πως έχει πάρει άλλες διαστάσεις στην Ισπανία όπου πλέον την εμφάνισή τους στους δρόμους των πόλεων κάνουν ακόμη και «εξαφανισμένα είδη».

Συγκεκριμένα, μια αγέλη «Τυραννόσαυρων» φαίνεται πως έχει πάρει τους δρόμους με τα «μέλη» της να τρέχουν αλαφιασμένα από στενό σε στενό. 

Καθόλου τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι των πόλεων φαίνεται να απολαμβάνουν την ξαφνική επίσκεψη και το «ταξίδι» στο Jurassic Park, βγαίνοντας στα μπαλκόνια και απαθανατίζοντας τις στιγμές.

https://www.facebook.com/martafigueroalabrador/videos/10158233991781719/

Πάντως, ένας από τους τυραννόσαυρους φαίνεται πως τα βρήκε λίγο σκούρα τα όργανα της τάξης, καθώς οι αστυνομικοί που περιπολούσαν έκριναν ότι η αυστηρή καραντίνα αφορά ανθρώπους αλλά και… «τυραννόσαυρους» υποχρεώνοντας τον «δεινόσαυρο» να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Πάντως η μόδα του σπασίματος της καραντίνας με στολές δεινοσαύρων ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν λίγες εβδομάδες, όπου επίσης πολλοί κάτοικοι είδαν κάτω από τα σπίτια τους να περνούν «τυραννόσαυροι» αντί για αυτοκίνητα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter