«#JustGirls»: H νέα ζώνη της Nova!

«#JustGirls»: H νέα ζώνη της Nova!

Οι καλύτερες ιστορίες αποκλειστικά για γυναίκες, κάθε Παρασκευή στις 22:00

Όλο το Σεπτέμβριο, το Novacinema2HD δίνει ραντεβού με τις γυναίκες, κάθε Παρασκευή στις 22:00. Οι καλύτερες ιστορίες αγάπης, άλλες γεμάτες ανεκπλήρωτους πόθους, άλλες απρόβλεπτες, άλλες κρυφές και άλλες που κάνουν πραγματικότητα το «για πάντα», δίνουν γοητεία και ένταση στα βράδια των συνδρομητών των καναλιών Novacinema. 

https://www.youtube.com/watch?v=pdwQbAVVgTQ

«Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», μία ταινία με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, έρχεται στη 1/9 να αναστατώσει τους τηλεθεατές, με το εντυπωσιακό καστ που απαρτίζεται από τους Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζένιφερ Ιλ και Ρίτα Όρα.

Μια διαφορετική διάσταση στις επαγγελματικές σχέσεις θα δώσει η ταινία «Αποκαλύψεις», που θα προβληθεί στις 8/9 με πρωταγωνιστές, τους μοναδικούς, Μάικλ Ντάγκλας και Ντέμι Μουρ.

«Κάτω από τον ήλιο» η Τίλντα Σουίντον υποδυόμενη μία ροκ τραγουδίστρια , που έχει απομονωθεί με τον σύντροφο της Ματίας Σένερτς σε μία νησιώτικη βίλα, θα συναντήσει στις 15/9 τον Ρέιφ Φάινς, παλιό της εραστή, με την κόρη του Ντακότα Τζόνσον, δημιουργώντας επικίνδυνες εντάσεις.

Η ταινία «Σ΄ αγαπώ Ισπανικά», που θα προβληθεί στις 22/9, μας διηγείται την ιστορία πέντε ζευγαριών, εν μέσω ενός καυτού καλοκαιριού στη Μαδρίτη, τα οποία έρχονται αντιμέτωπα με τις σεξουαλικές τους ιδιαιτερότητες. Το καστ πλαισιώνεται από τους Πάκο Λεόν, Ναταλία ντε Μολίνα, Μπελέν Κουέστα και Λουίς Μπερμέχο.

Τέλος, η ρομαντική ταινία του Ρότζερ Καμπλ «Ερωτικά Παιχνίδια» έρχεται στις 29/9, με το καστ να περιλαμβάνει τους Ριζ Γουίδερσπουν, Ράιαν Φίλιπ, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και Σέλμα Μπλερ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter