Κ. Καραμανλής: «Δεν αποκλείεται ο Τσίπρας να πάει σε πρόωρες εκλογές αν του βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό»

Κ. Καραμανλής: «Δεν αποκλείεται ο Τσίπρας να πάει σε πρόωρες εκλογές αν του βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό»

«Δεν βλέπω σύντομα εκλογές, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο» λέει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε συνομιλητές του. «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να αναστρέψει το κλίμα στον κόσμο, αλλά δεν θα καταφέρει. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Ακόμα και αν τα δημοσιονομικά είναι καλύτερα, στον κόσμο δεν θα περάσει» προσθέτει.

«Aργά ή γρήγορα, έστω και με καθυστέρηση, η αξιολόγηση θα κλείσει. Οι δανειστές δεν θα πιέσουν τον Τσίπρα πάρα πολύ και ο Τσίπρας δεν θα τραβήξει το σχοινί για εκλογές», σημειώνει ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος σε συνομιλητές του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News.

Ωστόσο σε επίμονες ερωτήσεις συνομιλητών του για τι θα συμβεί εάν οι δανειστές έχουν αποφασίσει να τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα, απαντά: «Υπό αυτή την έννοια τα πάντα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται ο Τσίπρας να πάει σε πρόωρες εκλογές αν του βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό σε σχέση με το πακέτο των νέων μέτρων μετά το 2019 λέει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής εμφανίζεται προβληματισμένος σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς για το Κυπριακό, τονίζοντας ότι «ο Τσίπρας στερείται της εμπειρίας που απαιτείται, ώστε να διαχειριστεί όπως πρέπει τα εθνικά θέματα».

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter