Κ. Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας»

Κ. Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας»

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.

Ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τη συμπλήρωση διετίας διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ , μίλησε για …μαύρη επέτειο, τονίζοντας: «Κάποιοι έχουν το θράσος σήμερα να γιορτάζουν τη μαύρη επέτειο, όπως έχει καταγραφεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού». Και ανέφερε ότι εκείνοι που γιορτάζουν είναι οι κομματικοί μανδαρίνοι που χρησιμοποιούν το κράτος σαν λάφυρο .

Παράλληλα υποστήριξε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της χώρας. «Εμπιστευτείτε μας», ζήτησε, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ έχει σχέδιο και γνωρίζει πώς να φέρει δουλειές στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Τσίπρας παίζει την τύχη της χώρας στα ζάρια» , ενώ έκανε λόγο για «σκοτάδι του συριζαϊκού αυταρχισμού» και για «παιχνίδια των μαθητευόμενων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ».

Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ σέρνεται» και συνέδεσε τις απαιτήσεις των δανειστών μας στις εκάστοτε διαπραγματεύσεις με τους κυβερνητικούς χειρισμούς:«Η ανικανότητα, η αναξιοπιστία και η διγλωσσία οδηγεί τους εταίρους μας σε υπερβολικές απαιτήσεις», δήλωσε.

Κατά τον κ. Μητσοτάκης, «οι πολίτες κατάλαβαν ότι η έξοδος από την κρίση περνά από τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, απαιτούν από τους πολιτικούς να τους πουν την αλήθεια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter