Καβάλα: Εκλεγμένοι της ΝΔ παραδέχονται ότι άφησαν γέφυρα κατεστραμμένη για να μην καρπωθεί το έργο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Καβάλα: Εκλεγμένοι της ΝΔ παραδέχονται ότι άφησαν γέφυρα κατεστραμμένη για να μην καρπωθεί το έργο ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Επέλεξαν να εξαπατήσουν μια κοινωνία και να ταλαιπωρούν επί χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους απλώς για να κάνουν μικροπολιτική» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δύο χρόνια μετά την κατάρρευση της γέφυρας της Καβάλας και την καθημερινή ταλαιπωρία που ζουν οι πολίτες της περιοχής, τα στελέχη της ΝΔ κυνικά παραδέχονται ότι αρνήθηκαν τη «λύση στο πιάτο» που τους πρότεινε τότε η κυβέρνηση, για να μην καρπωθεί την πολική επιτυχία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πεσμένη γέφυρα της Καβάλας, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο, στο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα προς την Ξάνθη, κατέρρευσε ένα απόγευμα το Νοέμβριο του 2018.

Λίγο η παλαιότητα, λίγο οι κακοτεχνίες οδήγησαν στην κατάρρευσή της προκαλώντας από τότε καθημερινή κυκλοφορική συμφόρηση και ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Το σημείο καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων όλων των τύπων, καθώς αποτελεί βασική οδική αρτηρία της ανατολικής εισόδου και εξόδου της πόλης της Καβάλας.

Την ημέρα που έπεσε η γέφυρα της Καβάλας η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την τέως υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και με τον τότε υφυπουργό Ανάπτυξης-υπεύθυνο για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, Στάθη Γιαννακίδη, μαζί με μηχανικούς που έστειλε ο τ. υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκαν στο σημείο.

Σε σύσκεψη που έγινε την επόμενη μέρα παρουσία περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και τη δημάρχου της ΝΔ Δήμητρας Τσανάκα, ο αρμόδιος τ. υπουργός Χρήστος Σπίρτζης έδωσε τη λύση λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει το έργο της πλήρους αποκατάστασης με διαδικασίες του κατεπείγοντος.

Ο μόνος όρος που έθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν τόσο η δήμαρχος όσο και η περιφέρεια με έγγραφό να δήλωναν την αδυναμία τους για τη διεκπεραίωση της αποκατάστασης της γέφυρας, το οποίο τελικά αρνήθηκαν.

Δύο χρόνια μετά, τοπικά στελέχη της ΝΔ κυνικά ομολόγησαν ότι αρνήθηκαν τη λύση για να μην τη πιστωθεί ως πολιτική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκλεκτή της ΝΔ Δήμητρα Τσανάκα και του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ (και νυν δημοτικού συμβούλου) Μπάμπη Δράκου χυδαία αποκάλυψαν ότι δεν αξιοποίησαν την βοήθεια της προηγούμενης Κυβέρνησης για να μην την καρπωθεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ!, καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Πηγή: avgi.gr, Στο Κόκκινο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter