Καβάλα: Σήμερα η απολογία του κατηγορούμενου για το διπλό φονικό μάνας και γιου (Video)

Καβάλα: Σήμερα η απολογία του κατηγορούμενου για το διπλό φονικό μάνας και γιου (Video)

Στον Εισαγγελέα θα απολογηθεί ο 42χρονος που σκότωσε μάνα και γιο έξω από το σπίτι τους. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι δεδομένο ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν υπήρξε διαπληκτισμός για καμία θέση πάρκινγκ. Στο παρελθόν οι δύο οικογένειες είχαν τρομακτικές διενέξεις και διαμάχες. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό της επίθεσης που δέχτηκε η μητέρα του τον οδήγησε σε αυτό», ανέφερε ο δικηγόρος του δράστη στον Alpha.

Πώς έγινε το φονικό

Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο γείτονας του δράστη, φέρεται να είναι ο λόγος που όπλισε χθες βράδυ, το χέρι του 42χρονου, στην Χρυσούπολη Καβάλας, φτάνοντάς στον στο σημείο να δολοφονήσει τους γείτονές του, μητέρα και γιο. 

Ο δράστης παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους ανθρώπους, κάτι που επιβεβαιώνει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, τα λόγια του οποίου σοκάρουν. 

Όπως λέει περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα». 

Πηγή: seleo.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter